Виторул Констанца – Астра Гюргево

Една късна среща от Румъния тази вечер, между Виторул Констанца и Астра Гюргево. Тук домакините се намират на първо място в групата, имат седем постигнати победи в последните седем мача, в предното домакинство отново бяха победители. Все пак и двата отбора се представят наистина доста добре в цялостното класиране, което означава, че може да очакваме и някоя изненада.

Домакините обаче разчитат сериозно на доброто си представяне до момента, а и на това, че в състава им имат ценен актив в лицето на Георги Хаджи, до скоро известен като футболист на Барса. Мачът като цяло е изключително оспорван, тъй като това е среща за купата в която се търси не само победа, но и добър резултат.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство