Университатя Крайова – Динамо Букурещ

Започва една нова серия от мачове, които са доста привлекателни за футболните фенове. В Румъния е на дневен ред първенството за купата на Румъния и след пърата среща, която ще се играе в 18:30 между Миовени – Волунтари, втората среща от тази надпревара ще се състои в 21:30 тази вечер между Университатя Крайова – Динамо Букурещ.

 

Статистиката сочи, че домакините имат два равни резултата в последните два мача. В класирането се намират на пето място в момента. За фаворит безспорно се сочат домакините, които са добре позната футболна сила.

 

Прогнозите са за победа на Динамо Букурещ, но все пак и равенството удовлетворява и двата отбора. Всеки гол, който отбележат гостите им носи възможността да продължат напред като фаворит.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство