Бран Берген – Розенборг

В мач от Норвегия, Бран Берген и Розенборг се срещат тази вечер в първенството за Суперкупата. В последните пет мача, които са изиграли като домакини Бран Берген имат само една победа, което изобщо не допринася за накланяне на везните в тяхна полза. В Типелиген също така, домакините завършиха на второ място, а от последната футболна среща, която беше приятелска, също се записаха само със загуба като краен резултат.

 

И тази вечер двата отбора ще играят един срещу друг за победа, макар прогнозите ясно да сочат в полза на гостите. Розенборг са отбор, който е известен на почитателите, те са наясно какъв футболен потенциал има в него. Дори и залозите са за доста голяма голова разлика в полза на гостите.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство