Нигерия – Буркина Фасо

В понеделник вечерта продължават приятелските срещи на национално ниво, от десет часа тази вечер един срещу друг ще играят футболните отбори на Нигерия и Буркина Фасо. Тук се очертава интересна среща, тъй като и двата отбора са на едно добро ниво, в своите квалификационни групи за световното първенство също се представят добре.

 

Последният мач на Нигерия беше със Синегал, където резултатът беше равенство, но и този двубой беше насрочен като приятелска среща. В последните пет домакински мача на Буркина Фасо, те са спечелили три победи.

 

Шансовете и на двата отбора изглеждат сравнително изравнени, но тимът на Нигерия макар в известен смисъл да не блести с много сериозни победи се представя доста добре в квалификациите и има съвсем реални шансове за Световното първенство по футбол в Русия през 2018.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство