Швеция – Беларус

Другият мач от 19:00 тази вечер е Швеция – Беларус. Среща на световно ниво, това е мач, който ще се играе от претендентите за Световното първенство в квалификационна група А.

Тук като че ли за безспорен фаворит се сочи Швеция, и прогнозите са за сигурна победа на домакините. Смята се за лесен мач, и за лесно спечелени и сигурни три точки.

Резултатите до момента наистина безусловно са в полза на Швеция, и домакините ще търсят задължително да победят, за да могат да запазят своята позиция след лидерите в групата, именно – Франция и Холандия.

Статистиката също е в полза на домакините, трето място в общото класиране, а в последните пет домакинства – две победи, едно равенство и две загуби.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство