Ирландия – Уелс

В 21:45 един срещу друг застават футболните отбори на Ирландия и Уелс. И тази среща е част от Квалификациите за Световното първенство през 2018 година.

До момента ирландците се представят наистина добре – намират се на първо място в групата, а като домакини нямат загуба в последните три мача, но пък Уелс са с три последователни равенства и ще се борят сериозно за победа.

Това дерби ще е наистина изключително интересно и много оспорвано, тъй като и двата отбора ще се впуснат с всички сили за победа. Много е трудно за прогнозиране, тъй като и двата тима имат реални шансове за директно класиране за следващото световно първенство.

 

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство