Грузия – Сърбия

Тази вечер от 19:00 се играе един от мачовете от Световното първенство, квалификационна група D, един срещу друг се изправят тимовете на Грузия и Сърбия.

Интересно е, че отборът на Грузия има страхотни играчи, които поотделно са звезди от международно равнище и все пак, като че ли играейки заедно, те не се стремят да оставят някаква по-сериозна следа в историята на националния отбор. В последните три мача, които са играли като домакини, Грузия са отбелязали едва два гола.

Така че Грузия се явяват като аутсайдери в групата, а приятната изненада в тази група е именно отборът на Сърбия. Така че гостите се считат за доста по-добра класа като отбор в момента и прогнозите са в тяхна полза. Те едва ли ще допуснат да загубят този двубой.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство