Betfair – пътят към качествените спортни залози

Betfair ( БетФеар ) е лицензиран букмейкър в България, който ви предоставя десетки възможности за спортни залози в интернет. Сайтът придоби популярност още преди години, когато играчите търсеха алтернативни линкове, за да се регистрират в системата. Днес всеки пълнолетен българин може да залага на футбол, тенис, бокс, волейбол, баскетбол или друг спорт онлайн.

blank

blank

В началото Betfair представляваше спортна борса, където потребителите сами задаваха коефициентите и наддаваха за различните състезания. От скоро време обаче компанията предлага стандартни услуги, както всички останали букмейкъри и вие правите залози по предварително зададени коефициенти. Последните са високи и се харесват на мнозина.

Регистрацията в сайта за онлайн залагания не отнема повече от десет минути, както и депозита на пари. Играчите захранват сметката си по банков път, чрез дебитна карта или посредством някой онлайн портфейл. Участието ви в игрите не крие никаква сложност, и дори хора, които не разбират от компютри могат да правят залози в реално време на разнообразните спортове.

Всички новорегистрирани потребители получават бонуси и оферти, от които ще останат доволни. Допълнителните облаги стигат до 100 Евро или иначе казано 100% бонус от направения депозит. В сайта ще научите, как да вземете тези пари и какви са изискванията към вас. Разбира се, изненадите не свършват дотук, но ние нарочно няма да разкрием всички тях.

В Betfair се залага на над 26 вида спортни състезания, като едни от най-пикантните са: снукър, ММА, крикет, надбягвания с кучета и не на последно място американски футбол. Ако си падате по ексцентричните спортове, то със сигурност букмейкъра ще задоволи вашите очаквания.

В обобщение

Комбинацията между спортна борса и онлайн букмейкър, никога не е била толкова добра, колкото сега. Ние не искаме да ви занимаваме с повече информация, тъй като е по-добре сами да проверите, какво предлага Betfair за вашите качествени спортни залози. Естествено, силно стискаме палци да постигнете добри печалби, и да се забавлявате на макс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker