ОАЕ – Япония

Днес в 15:30 един срещу друг застават отборите на ОАЕ и Япония. За Япония това няма да е лесен мач, тъй като домакините не са от лесните съперници. Доказателство за това е мачът изигран между тях, септември месец миналата година, когато “самураите” бяха доста неприятно изненадани, при това на собствен терен.

 

Това е мач от Световното първенство, и квалификационна зона AFC, и прогнозите тук изобщо не са в полза на Япония, и това е най-вече в следствие на представянето им. Повечето залагания са за победа на отбора на Обединените арабски емирства, като също така не изключват и равенство. Макар гостите да са доста силни, статистиката е в полза на домакините и принципно не се очакват много големи изненади.

 

Срещата все пак се очертава да е доста интересна, тъй като Саудитска Арабия, Япония, Австралия и ОАЕ се намират само на една точка разлика, а ако Япония успее да победи, то шансовете за класиране на световното наистина се увеличават сериозно.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство