Нигерия – Сенегал

В късен мач тази вечер, от 22:00 часа, ще играят отборите на Нигерия и Сенегал. Това ще е приятелски двубой, който ще се състои на лондонски терен.

Сенегал се представят много по-добре като домакин, отколкото като гост, и все пак е приятелски мач, което навежда на мисълта, че равен резултат е по-вероятен. Ако се погледне статистиката, Нигерия води в победите над Сенегал, а и в случая е домакин.

Нигерия играят с лекота и финес, като това може определено да им помогне да грабнат победата над сенегалците, а и класата им като че ли е доста по-висока. И така, при тази проверка на ниво национални отбори ще очакваме да се покаже какъв е реалният игрови потенциал на отборите.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство