Германия – Англия

Един по-интересен мач тази вечер след девет часа е между Англия и Германия. Това е една от приятелските отборни срещи, на които ще станем свидетели тази вечер, и то на ниво национални отбори.

Срещата ще се състои с домакинство за националния отбор на Германия, а срещата ще се играе на стадиона на Борусия Дортмунт.

Тук предвид може да се има, че е именно приятелска среща, а това при всички положения ще доведе до отбелязване на голове и в двете врати, тъй като двубоят трябва да бъде интересен. Макар по-голяма част от залозите да клонят за победа на Германия, тимът на Англия също влиза на терен с доста добър подбор на играчи, така че се очакват изненади тук.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство