Манчестър Сити – Ливърпул

Отново Висшата лига на Англия, мачът от 18:30 днес е между Манчестър Сити и Ливърпул. В класирането в момента, Манчестър сити се намира на трето място, а те имат да наваксват заради грешките, които допусна треньора и в следствие на това футболният отбор отпадна от Шампионската лига.

Този мач е доста труден за даване на по-уверена прогноза, тъй като въпреки че Манчестър Сити са домакини, на тях ще им е много трудно в постигането на победа, в следствие на натрупаната умора от изиграните тежки мачове за Шампионската лига и все пак със сигурност ще хвърлят доста сили, за да имат възможност да се доближат до Челси. В същото време обаче, тимът на Ливърпул се представа изключително добре и ще търси изненада в резултата. Домакините ще гонят победа, но вероятността за хикс като че ли накланя везните в своя полза.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство