Бет365 – Автоматично Затваряне и Промени Залог

Представяме Ви Автоматично Затваряне и Промени Залог


С удоволствие Ви представяме две нови функции, които ще подобрят емоциите от Вашите залози.

Автоматично Затваряне
Затвори Залог се използва често от клиентите, за да имат възвръщaемост преди края на събитието. С въвеждането на Автоматично Затваряне, тази функция Ви дава още по-голям контрол върху залозите. Вече може да определите стойност за Автоматично Затваряне, която автоматично ще затвори залога при нейното достигане или надхвърляне, дори и вече да не сте логнати в сметката си.

За да създадете правило за Автоматично Затваряне, натиснете иконата колело в дясно от бутона за Затвори Залог, въведете границата, която желаете да зададете, в секция ‘Ако сумата достигне’ и след това изберете ‘Създай Правило’.

Може да създадете и правило за Автоматично Затваряне на част от залога. Това ще Ви позволи да изберете сума за затваряне, оставяйки другата част от залога за уреждане според резултата за него. За повече информация и за Условията и Правилата за Автоматично Затваряне, моля, натиснете тук.

Промени Залог
Промени Залог Ви дава възможност да добавяте, разменяте или премахвате селекции от неуредени, директни множествени залози, преди мач и На Живо. За неуредени единични залози може да разменяте или добавяте селекции.

Промени Залог се предлага, ако Затвори Залог е достъпен за всички неуредени селекции от залога и все още не е определен изхода от залога. Това означава, че дори и ако някои селекции от множествения залог вече са уредени, все още може да използвате функцията Промени Залог.

Ако желаете да промените залога си или някое събитие На Живо Ви накара да промените началния си избор, вече имате възможност да го направите. За повече информация и за Условията и Правилата за Промени Залог, моля, натиснете тук.

С тези нови функции и разнообразните пазари преди мач и На Живо, bet365 е най-доброто място за Вашите залози за Спорт.

С Уважение,
Екип на bet365 и Екип Футболни прогнози fBet.BG

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство