Ница – Гингам

Франция – Лига 1

Днес 29.01.2017 от 16.00 часа един срещу друг ще се изправят отборите  Ница и Гингам. Мисля, че сега е момента Ница да дръпне пред Монако с една лесна победа срещу отбора на Гингам който като гост се представя изключително лощо и със нищо не впечатлява аудиторията на футбола, отбор лишен от всякаква идея и много посредствена игра в последните мачове. Мисля че отборът на Ница ще опита да вземе този мач на 100% имайки се в предвид не толкова сериозния съперник и доста оптимистични три точки. Прогноза категорична победа за Ница! Успех!

Друга ТОП прогноза за мача е да се заложи на резултат ПОД – 2,5 Гола в мача.

Всички сайтове за залози предлагат срещата. Избери сайт в който искаш да заложиш и ако нямаш регистрация се регистрирай. Всеки новорегистрирал се получава и голям БОНУС.

Всички сайтове за залози ТУК

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство