Какво трябва да знаем за Betfair?

Betfair е един от първите лицензирани букмейкъри, които предлагат онлайн залози в България и не само. В тази статия ще ви помогнем да започнете играта в сайта, като направите регистрация, депозит и всичко останало. Освен това ще дадем информация за паричните бонуси, с чиято помощ ще повишите шансовете си за атрактивни печалби от залаганията.

Регистрация в Betfair

Регистрирайте се в системата за спортни залози като отворите сайта Betfair.com и кликнете върху бутона „Отвори сметка“, който се намира в горния десен ъгъл на дисплея ви. Пред вас ще се отвори електронен формуляр, в който се попълват трите ви имена, адрес по лична карта, дата на раждане, телефон за връзка, парола и електронната ви поща.

Ако попълните коректно регистрационната форма, то вие ще може да пристъпите към захранване на сметката, с която ще залагате на различните спортни игри. Единственото условие е да сте пълнолетни (18 години), тъй като лица под тази възраст нямат право на участие в хазартните игри предложени от букмейкъра. А сега нека преминем към направата на депозит.

Депозит в Betfair

В случай, че сте се регистрирали и влезли в акаунта си, то явно е дошло време за депозит на парични средства. Това става като щракнете върху менюто депозит, което се намира в горния десен ъгъл на екрана. Също така може да изберете опцията „Депозиране на средства“ намираща се под моята сметка. Вие ще може да избирате от различни методи за депозиране.

Betfair ви предлага захранване на сметка по удобни за вас начини. Вие имате възможност за прехвърляне на пари от дебитна или кредитна карта, Moneybookers и още куп удобни варианти. Вие решавате кой от всички да изберете, а след като го направите вече сте готов за игра. Не забравяйте, че ако имате проблем винаги може да се обърнете към поддръжката.

Бонуси от Betfair

Betfair предоставя на новите си клиенти страхотни бонуси, които се усвояват лесно и ви помагат да увеличите възможностите си за печалба от спортните залози. Новорегистрираните потребители могат да получат до 100 евро бонус, който ще получите, след като се запознаете с правилата и условията на букмейкъра. Всички тях ще видите в официалния сайт на Betfair.

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство