Няколко основни фактора при избора на онлайн букмейкър

Днес ще се опитаме да ви помогнем в това да изберете подходящия за вас букмейкър. Представяме ви основните фактори, чрез които ще успеете да изберете вашият букмейкър.

 

1. Предлагани от букмейкъра бонуси

Когато говорим за залагане онлайн няма как да не обърнем внимание и на бонусите. Има два основни типа бонуси – стартов бонус след регистрация и бонуси от които ще получите известно време след регистрацията ви. Всеки от бонусите, обаче има различни условия за превъртане и получаване. Съветваме ви преди да се възползвате от някой бонус внимателно да прочетете правилата за превъртане и да прецените ще успеете ли да се справите с тях и чак след това да използвате бонуса. Бонусите са добър вариант за удвояване на стартовата банка и ако наистина можете да се справите с превъртането препоръчваме използването им.

2. Коефициенти

Несъмнено коефициентите са един от най-важните фактори при избора на букмейкър. Не винаги най-популярните букмейкърски къщи предлагат най-високите коефициенти. За това ви съветваме да прегледате букмейкърите и да прецените, кой от букмейкърите ще е подходящ за вас и предлага добри коефициенти. Един букмейкър се откроява ярко точно благодарение на коефициентите си. Това е Pinnacle Sports, който дори често предлага по-високи ставки и от едни от лидерите на пазара като Betfair и Efbet (може да прочететепрофесионалното ревю на Efirbet за Ефбет).

3. Има ли налична опцията кеш-аут

Съветваме ви при избора на подходящия за вас букмейкър да прегледате дали в него се предлага опцията кеш-аут. Това е сравнително нова опция, която ви дава възможността да контролирате евентуалните си печалби и загуби. Определено ако сте любител на залозите на живо тази екстра ще ви е от полза. Според потребителите Bet365 предлага една от най-добрите кеш-аут платформи.

4. Предлага ли букмейкъра мобилна версия

Залозите през мобилни устройства набират все по-голяма и по-голяма популярност най-вече заради удобствата. Това че може да залагаш бързо и лесно само с няколко клика където и да си определено много допада на любителите на спортни залагания. Повечето букмейкъри предлагат мобилни версии на сайтовете си, както и различни мобилни апликации. Съветваме ви да проучите това, ако смятате да залагате и през мобилно устройство. Разгледайте коя мобилна версия е най-подходяща за вас и преценете.

5. Разнообразие от видове залози

Проверете дали се предлагат залози за любимите ви спортове и първенства. Разгледайте и предлаганите пазари за залози, налични ли са пазари за под/над голове, пазари за картони, корнери и други и изберете най-подходящия за вас букмейкър.

6. Разплащателни методи

Добре е и да проверите дали избраният от вас до тук букмейкър предлага желаните от вас разплащателни методи. Повечето букмейкъри предлагат стандартни методи за депозити и тегления, като например кредитни и дебитни карти, електронни портфейли и банкови трансфери. Напоследък доста от букмейкърите предлагат и методи като плащане в брой в каси на easypay, примери за такива букмейкъри са 7777.bg и Efbet. Проверете и дали от букмейкърската компания не начисляват и такси за финансови трансфери, макар, че повечето от топ букмейкърите предлагат напълно освободени от такси разплащателни методи.

Надяваме се нашият материал да ви е бил от полза. Не забравяйте да залагате разумно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker