Най-новите възможности за залагане онлайн

Онлайн букмейкърските къщи измислят все повече и повече новости с които да привлекат повече клиенти. В този материал ще ви запознаем с последните новости в онлайн залаганията.

Опцията кеш-аут

Опцията кеш-аут е сравнително нова, но вече е добре позната на любителите на спортните залози. Тази опция дава на потребителите възможността да контролират своите евентуални загуби и печалби. При негативен развои на вашите събития можете да се откажете от своя залог, като приберете веднага предлаганата ви от букмейкъра сума и по този начин да ограничите загубите си. Повечето букмейкърски къщи предоставят тази опция за различни събития предавани на живо. Определено кеш-аута е една доста полезна опция. А според потребителски мнения на Nostrabet за Bet365 предлага една от най-добрите версии на опцията.

Acce Edge – Betfair

Acce Edge е най-новата екстра и се предлага единствено от Betfair. На всеки се е случвало само едно събитие да се окаже неуспешно на фиша му. Точно тук идва ролята на Acce Edge благодарение на тази екстра можете да получите парите си обратно в кеш, ако само едно събитие се окаже неуспешно във вашата колонка. Acce Edge може да бъде използвана на различни видове спорт При използване на услугата се намаля общия коефициент на вашата колонка, но определено така можете да намалите вашите загуби.

Навлизането на биткойн плащането в онлайн букмейкърите.

Криптовалутата – биткойн определено набира все по-голяма популярност. Редица онлайн букмейкъри вече предлагат на клиентите си възможността за плащане с биткойни, като например Efbet, 1xBet и други. Този нов метод за плащане все още не е набрал много голяма популярност сред залагащите онлайн, но несъмнено има изгледи това да се промени в близкото бъдеще.

Виртуални спортове

Напоследък огромна популярност набират залозите на виртуалните спортове. Това са различни спортове, при които специален компютърен софтуер генерира спортни събития. В повечето случаи компютъра генерира ново събитие на всеки от 3 до 5 минути. Сега ще ви запознаем и с видовете виртуално спортове предлагани от онлайн букмейкърите:

1. Конни надбягвания – тук симулацията е доста сполучлива. Можете да залагате на това кой кон ще спечели виртуалното състезание.

2. Хрътки – тук нещата наподобяват много виртуалните състезания с коне. Тук също можете да заложите на краен победител от виртуалната гонка.

3. Моторни спортове – доста добра симулация на състезания с мотори. Залозите тук също са за краен победител от компютърното състезание.

4. Футбол – Тук разнообразието от пазари е доста по-голямо. Можете да заложите освен на краен победител, така и на точен резултат, под/над голове, двоен шанс и редица други пазари.

5. Колоездене – тук възможностите за залози също не са много, но определено можете да се позабавлявате със виртуалните състезания на колодрума, а в същото време и да спечелите пари.

6. Тенис – в този тип виртуален спорт има няколко възможности за залози, като точен резултат в сетове, брой точки и краен победител в срещата.

Виртуалните спортове са доста добър начин за запълване на време. Плюсът при тях е, че няма да се налага да чакате цял мач например за да разберете дали печелите, а можете да видите дали сте спечелили за около три минути.

Това бяха няколко от най-новите възможности за залагане онлайн. Надяваме се нашият материал да ви е бил интересен и полезен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker