blank blank blank

Как да се регистрирам в ЕФБЕТ?

[corner-ad id=”1″]Ефбет е един от най-популярните букмейкъри в България и предизвиква интерес у много играчи и любители на спортни и футболни залози. Разбира се, всеки който иска може да направи регистрация в сайта, за да залага на живо на всякакъв вид спортни състезания. В тази статия ще ви дадем малко повече информация как да се регистрирате в системата.

EFBET Вход

Първото нещо, което трябва да направите, за да започнете залози в Ефбет е да натиснете бутона „Регистрирай се“, който се намира в официалния сайт на букмейкъра. Пред вас ще се отвори форма с няколко полета, които трябва да попълните внимателно. Винаги оставяйте истинските си данни, понеже в противен случай няма как да изтеглите печалбите си.

Формата която трябва да попълните при регистрация в ефбет изглежда така:

EFBET Вход или РЕГИСТРАЦИЯ + Бонус 210 лева

В полето ,, ПРОМО КОД ,, напишете 10598

След като напишете своите именна, ЕГН, адрес и друга информация за вас сте готови за игра. Тук напомняме, че е нужно да сте пълнолетни и да осъзнавате риска от евентуални загуби. Не пропускайте да оставите и адреса на електронната ви поща, защото там ще бъде изпратен линк за активация. Ако сте попълнили формуляра отворете имейла си и ще видите писмо от Ефбет.

Честито, вие направихте успешна регистрация в системата, а сега е време да захраните вашата сметка, с която ще залагате на спортните игри. И в това няма нищо сложно, просто отидете в горния десен ъгъл, кликнете с мишката върху линка „Депозит“ и ще се отвори прозорец, в който да изберете по какъв начин ще преведете пари. Тук има няколко удобни опции за вас.

Всеки играч решава дали ще депозира пари посредством банкова сметка, кредитна или дебитна карта, Cashterminal, EasyPay или по друг начин. В случай, че вече сте превели някаква сума можете да започнете играта. Залагайте разумно и помнете, че това е просто едно забавление, което ви носи усмивки и положителни емоции. Надяваме се, че сме помогнали да се справите с регистрацията и депозита, а сега ви оставяме с играта.

Горещо препоръчваме да следите и да ползвате някой от Футболните прогнози които ви предлагаме е нашият сайт fbet.bg

Други сайтове за залози

blank

Начален Бонус до 200 лева

Промо КОД при регистрация: SPORT200
blank

Начален Бонус до 110 лева

Промо КОД при регистрация: PB-0012

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker