EFbet стартира съвместен проект с Cashterminal.

Cashterminal

Cashterminal е система за разплащане чрез терминални устройства, разположени на ключови места в цялата страна.

Двайсетима от нашите потребители, депозирали с Cashterminal през Октомври, ще имат възможността да да спечелят 20 х 100лв.* Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 01.11.2016г.

При депозиране с Cashterminal трябва да изберете иконката на Efbet.com. от началното меню, след което да въведете Вашето потребителско име, да изберете бутона “Продължи” и да поставите желаната от Вас сума за депозит в устройството. Натискате „Напред” и изчаквате принтирането на бележката, която е Вашият гарант за направения депозит. Депозираната сума се прехвърля във Вашата EFbet сметка. Препоръчително е да запазите бележката, докато се уверите, че средствата са постъпили в EFbet акаунта Ви.

Минималният депозит е 10 лева или еквивалента в други валути.

*20 х 100лв. – наградата от 100лв. е под формата на безплатен залог.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство