1xBET.com

1xBET.com е един много добър Руски сайт за спортни залози. Този букмейкър за нас е може ми най-добрия поради ред причини. Един от най-добрите плюсове е факта че не ограничават потребителите да правят минимални депозити.

Какво ще рече това?

Повечето, даже всички букмейкъри имат минимален праг на депозит. При някой е 10 лева, 10 евро при други и така нататък, а в сайта 1xbet.com депозита може да е 1,50 лева. Това е голям плюс за играчите, защото на всеки се е случвало да не му достигат пари в картата и така да изпуска уникални спортни залози.

Следващото предимство е Тегленето от 1xbet.com . Тук нещата са още по добри понеже минималният праг на теглене е едва 3 лева и не е нужно да натрупвате големи суми, за да може да си приберете печалбата.

Регистрация 1xBet 

200 лева Бонус

Директен ВХОД

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство