Как да започнем да залагаме на спорт в 1хБет?

Няма съмнение, че 1хБет е руският букмейкър, който завладя Европа и конкретно България. Сайтът за спортни залози е един от най-добрите, така че може да тествате късмета си, като залагате на близо 1000 спортни състезания всеки ден. Добрата новина се крие във високите коефициенти, които ще ви помогнат да реализирате големи парични печалби ежедневно.

Ако не знаете, как да започнете залаганията си в 1xBet, то прочетете тази статия докрай. В нея ще проследим стъпка по стъпка регистрацията, депозита и участието ви в сайта, като по този начин ще ви спестим време и усилия. Нека не губим повече време, а да започнем със съветите.

Регистрация в 1xBet

За да се регистрирате в сайта за спортни залози трябва да кликнете на линка “Регистрация“, който ще намерите горе в дясно на монитора или дисплея ви. След като щракнете върху него ще се отвори прозорец, в който са изброени възможностите за регистриране. Вие избирате между опции като телефон, социални мрежи, електронна поща или Bitcoin.

Без значение от избрания метод сте длъжни да попълните коректно формата с вашите данни. Запомнете името и паролата, с които сте се вписали в играта, защото те ще са ви необходими на по-късен етап. Всичко това отнема около 5 – 10 минути, така че не се безпокойте.

Депозит и теглене в 1xBet

Ако вече сте направили регистрация, то вие ще трябва да депозирате пари, с които да залагате на различните спортове. Потребителите получават десетки методи за захранване на сметката, като например: дебитна карта, кредитна карта, банков превод, EcoPayz, Skrii и много други.
Минималният праг за депозит е само 1 евро, което прави разликата между този сайт и всички останали искащи по 10 евро и нагоре. Тегленето на пари се осъществява много лесно и отново чрез посочените методи за депозиране. Препоръчваме ви да теглите печалбите си във виртуални портфейли, тъй като така те ще дойдат при вас почти мигновено, без забавяне.

Бонус в 1xBet

Новите играчи в сайта за спортни залози получават 100% бонус при направа на първи депозит. Вие можете да получите до 100 евро, с които да залагате на различните спортни състезания или на онлайн казиното. За да придобиете пълния бонус е нужно да депозирате до 100 евро, след което ще се наложи да го превъртите.

Ако не знаете как се получава бонус в 1xBet винаги сте добре дошли да отправите въпросите си към поддръжката на сайта, която ще ви отговори във възможно най-кратък срок. Това важи и за всякакви други питания относно системата за залози, регистрацията, депозита и така нататък.

Rate this page
Back to top button