На живо

Здравейте приятели на Футбола и най-вече на футболните залози. В секцията ,, На живо ,, ще имате възможност да следите всички футболни срещи в реално време, както и винаги може да направите залог в ЕФБЕТ. За да започнете да залагате е необходимо да имате регистрация. Регистрацията в ЕФБЕТ може да си я направите за няколко минутки от изображението по-долу. 
След като вече сте се регистрирали може да прегледате секцията ,, На Живо ,, В тази секция ще откриете всички футболни срещи да днес, които са подредени по азбучен ред. Това ви дава възможност да се ориентирате добре и да направите правилна преценка. Освен всички мачове за деня може да следите всички срещи на живо, да видите как вървят коефициентите – дали падат или се качват. За по-добро следене на определени срещи може да запазите колкото си пожелаете срещи в ,, Избрани ,, Така ще са ви всички на едно място. Успех в залозите и надявам се че инструмента ще е от полза за всички нас. 

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство