Виртуални залози

Един от най-новите хитове, който се среща при различните букмейкъри е така наречения виртуален футбол. Той печели все повече привърженици към днешна дата, тъй като дава много положителни емоции, високи коефициенти и възможности за доста добри печалби.

Директен ВХОД + начален бонус

blank

Виртуалният футбол е електронен двубой между два отбора, който се води от компютър. По подобие на истинските шампионати във виртуалните залози има цели първенства и турнири с компютърно генерирани отбори. Изживяването за играчите е емоционално и интересно.

За разлика от реалните мачове, при виртуалните футболни срещи едно полувреме протича в рамките на минута и половина. Двете полувремена са малко над три минути, в които вие можете да залагате. Коефициентите се приближават до тези на истинските залози на живо.

Както вече написахме и по-горе, компютърно генерираните футболни мачове не се различават много от истинските. И тук потребителите могат да правят залози на точен резултат, кой ще отбележи следващото попадение, двоен шанс и всички познати от игрите опции.

Ако искате да залагате на виртуален футбол, то това може да стане чрез лицензираните букмейкъри в България – EFBET, WINBET или 1xBet предлагащи електронните онлайн залози. Тези два сайта предлагат и други виртуални спортове, така че просто влезте и разгледайте офертите.

blank

Предимството на виртуалните футболни залози е, че по всяко време има мачове, на които да залагате. Краткото време (3 минути), в което се играят двубоите пък ви дава възможност да разберете дали сте спечелили значително по-бързо, отколкото при истинските залагания.

Като недостатък на електронните срещи можем да посочим невъзможността да давате прогнози. Прогнозирането се извършва само чрез внимателен оглед на статистиката, а това донякъде връзва ръцете на истинските познавачи на футболната игра, но какво да се прави.

Общо взето виртуалният футбол е интересно въведение, което си заслужава да опитате, ако искате да изживеете емоцията от това да познаеш кой ще е победител при компютърните надпревари. Разбира се, ние пожелаваме късмет на всички участници в този тип залози.

Видове Виртуални спортове и залози

blank

5/5 - (28 votes)
Back to top button